Pu-erh alb «Portocaliu», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 150.00 MDL

Ceaiul presat de elită, aromatizat cu coajă de portocală și extract natural de portocală, conferindu-i un subtil și armonios parfum citric.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 2/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Cele cinci sate din Banzhang», 100gr.

Pe muntele Bu Lan Shan se află regiunea Ban Zhang, care este împărțită între cinci sate: Lao Ban Zha...
300.00 MDL

«Mumbay Garam Masala», 50gr.

Garam Masala înseamnă "condimente fierbinți" în traducere. Plimbându-te prin vechiul Bombay, acum cu...
160.00 MDL

«Ivan-Ceai», 50gr.

Ce este Ivan-ceai Ivan ceai, cunoscut și ca ceai de fireweed, s-a dovedit a fi una dintre cele mai ...
150.00 MDL

«Aroma de Curmale», bătrâni arbori din Menghai, 357gr.

Acest shu puer include frunze mari culese de pe arbori seculari. Dispune de o ușoară oleozitate, ce ...
1250.00 MDL