Pu-erh alb «Portocaliu», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 150.00 MDL

Ceaiul presat de elită, aromatizat cu coajă de portocală și extract natural de portocală, conferindu-i un subtil și armonios parfum citric.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 2/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Băutul de ceai al bătrânilor», Kunming (copaci vechi), 357gr.

Trei bătrâni au decis să bea ceai, ce e atât de special aici? De ce trebuie să-i desenezi pe clătita...
925.00 MDL

Bolul Epocii Vechi «Antichitate», DH-P001, 50 ml.

Bolul "Epoci Vechi - Antichitate" cu un volum de 50 ml este o adevărată operă de artă a măiestriei m...
300.00 MDL

Chahai de lut Yixing cu glazură albă

Un Chahai excelent pentru începători. Îmi place vesela cu glazură. Este mai ușor de curățat și nu se...
400.00 MDL

Set Celadon «Vis», ceainic Xi ​​Shi + 4 boluri

Celadonul este un tip special de glazură "de foc de reducere", cu o nuanță neobișnuită de verde pali...
800.00 MDL