Pu-erh alb «Portocaliu», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 150.00 MDL

Ceaiul presat de elită, aromatizat cu coajă de portocală și extract natural de portocală, conferindu-i un subtil și armonios parfum citric.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 2/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr...
50.00 MDL

Puer ceai din frunze vrac, 50gr.

Ceaiul chinezesc special "Pu Erh" din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. Ceaiul are ...
200.00 MDL

Ceai Rooibos «Portocale», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Orange" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de papaya, av...
120.00 MDL

Ceai de orez «Genmaicha», 50gr.

Ceaiul verde fără egal în lume. O combinație de ceai verde și orez prăjit în aer, conferind infuziei...
125.00 MDL