Palatul Pu-erh «Muguri de aur», 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 350.00 MDL

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și prețul accesibil. Istoria recoltării este relativ nouă, dezvoltată în anii 70 ai secolului al XX-lea. Plantele de ceai sunt cultivate în provincia Yunnan. Tehnologia permite obținerea rapidă a unei infuzii gata de consumat. Produsul diferă puțin de sheng puer, care este uscat în mod natural. Procesul de fermentare al "Butonului de Aur" implică fermentarea în condiții de umiditate ridicată, temperatură ridicată și microorganisme. Principalul avantaj al shu puer este că nu trebuie să aștepți să se "matureze". Recoltarea cu o vechime de un an oferă deja un gust bun și bogat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceainic «Clopot și Liniște Lotus» DH-Ch001, 180 ml.

Ceainicul "Clopot și Liniște Lotus" DH-Ch001, cu o capacitate de 180 ml, vă invită să vă scufundați ...
1800.00 MDL

Jing Long «Trei Pagode», 357gr.

Nu-i spune nimănui, dar bătrânul Shu "Cele trei pagode" își simțea foarte tare lipsa surioarei sale ...
850.00 MDL

Jia Zi «Cotidian», Xia Guan, 100gr.

Ceaiul, decorat cu imaginea unei cocori pe ambalaj, vă promite dinainte o calitate superioară. Cocor...
475.00 MDL

Set de boluri «Mood QH-TC60», 6x80 ml.

Vă prezentăm setul de boluri Mood QH-TC60, care include 6 căni cu un volum de 80 ml fiecare. Fiecare...
900.00 MDL