Palatul Pu-erh «Muguri de aur», 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
350.00 MDL

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și prețul accesibil. Istoria recoltării este relativ nouă, dezvoltată în anii 70 ai secolului al XX-lea. Plantele de ceai sunt cultivate în provincia Yunnan. Tehnologia permite obținerea rapidă a unei infuzii gata de consumat. Produsul diferă puțin de sheng puer, care este uscat în mod natural. Procesul de fermentare al "Butonului de Aur" implică fermentarea în condiții de umiditate ridicată, temperatură ridicată și microorganisme. Principalul avantaj al shu puer este că nu trebuie să aștepți să se "matureze". Recoltarea cu o vechime de un an oferă deja un gust bun și bogat.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Bătrânele Arbori Gu Shu YouFu», Menhai, 357gr.

Gustul istoriei direct în acest Shu puer de la fabrica YouFu! Nu degeaba această fabrică există încă...
1050.00 MDL

Mini To Cha «Lavanda», 50gr.

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de ser...
150.00 MDL

«Caravana de cai din Ninger», 357gr.

Acest puer special din districtul Ninger reprezintă o raritate, dedicată aniversării Drumului Ceaiul...
1100.00 MDL

«Melcul de aur», 50gr.

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips -...
170.00 MDL