Palatul Pu-erh «Muguri de aur», 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 400.00 MDL

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și prețul accesibil. Istoria recoltării este relativ nouă, dezvoltată în anii 70 ai secolului al XX-lea. Plantele de ceai sunt cultivate în provincia Yunnan. Tehnologia permite obținerea rapidă a unei infuzii gata de consumat. Produsul diferă puțin de sheng puer, care este uscat în mod natural. Procesul de fermentare al "Butonului de Aur" implică fermentarea în condiții de umiditate ridicată, temperatură ridicată și microorganisme. Principalul avantaj al shu puer este că nu trebuie să aștepți să se "matureze". Recoltarea cu o vechime de un an oferă deja un gust bun și bogat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bolul cu glazură de gheață gri DH-P023, Chuan Zhong, 130 ml.

Bolul cu glazură de gheață gri DH-P023, cu un volum de 130 ml, se numește "Chuan Zhong" - ceea ce se...
400.00 MDL

Ceai din plante «Pentru Barbati», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pentru Barbati» este creat pentru a spori energia, vitalitatea și rezistența orga...
65.00 MDL

Mate «Lemon», 50gr.

Băutura etnică sud-americană de yerba mate cu adăugarea de lemongrass și coajă de lămâie. Are un gus...
150.00 MDL

«Silvia», 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL