Palatul Pu-erh «Muguri de aur», 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 350.00 MDL

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și prețul accesibil. Istoria recoltării este relativ nouă, dezvoltată în anii 70 ai secolului al XX-lea. Plantele de ceai sunt cultivate în provincia Yunnan. Tehnologia permite obținerea rapidă a unei infuzii gata de consumat. Produsul diferă puțin de sheng puer, care este uscat în mod natural. Procesul de fermentare al "Butonului de Aur" implică fermentarea în condiții de umiditate ridicată, temperatură ridicată și microorganisme. Principalul avantaj al shu puer este că nu trebuie să aștepți să se "matureze". Recoltarea cu o vechime de un an oferă deja un gust bun și bogat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Rose of Happiness», 200gr.

Trandafirul chinezesc Mei Gui Hua - o adăugare clasică la ceaiuri. Cu toate acestea, femeile chineze...
700.00 MDL

«Wild Cherry», 50gr.

Ceaiul negru "Cireșe sălbatice" emană o atmosferă plăcută de grădină orientală. Gustul incredibil al...
100.00 MDL

Diang Hong «Drunk Aroma», 100gr.

Probabil unul dintre cele mai aromate Dianhong-uri. Mirosul proaspăt al ceaiului aburit plutește în ...
350.00 MDL

To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se ...
300.00 MDL