Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shu Puer Jing Long №179, 357gr.

Regiune: Jinglog
(2 evaluări)
950.00 MDL

Puerh 179 pentru cunoscătorii de puerh shu puternic! Puerh shu de la Manhai, calitatea a 7-a a frunzelor (frunze mari cu o cantitate mică de muguri), comprimat în anul 2019 din recolta anului 2017. Puerh de la fabrica de ceai chineză Jing Lung. Aroma ceaiului uscat cu note evidente de prune și lemn. Infuzia de puerh 179 are o densitate medie, catifelată, nu devine încâlcită, cu o gamă largă de nuanțe de gust - se pot găsi sugestii de caramel, waffle, cremă, boabe de cafea arabică, dulceață de curmale. Are o dulceață plăcută și un postgust lung și delicat. Un ceai revigorant excelent pentru fiecare zi! Cea mai bună alternativă la cafeaua de dimineață, puerh shu poate fi băut și pe stomacul gol, dar nu și cafeaua și ceaiurile ușoare!

Caracteristici

  • Intensitate: 8/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ustensile pentru pastrarea ceaiului"Zimorodoc", 180 ml., 50gr.

Эта фарфоровая чайница авторской работы является изысканным предметом для ценителей чая и керамическ...
450.00 MDL

Palatul Pu-erh "Muguri de aur", 100gr.

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și p...
350.00 MDL

Bai Mu Dan "Frunza albă", 8gr.

"White Leaf" Bai Mu Dan este un ceai alb de înaltă calitate, caracterizat de aroma sa delicată, gust...
35.00 MDL

"Elefantul din Feng Zhai", 357gr.

Sishuanbanna - locul preferat al elefanților chinezi. Îi place să se plimbe de la Myanmar prin China...
1500.00 MDL