Shu Puer Jing Long №179, 357gr.

Regiune: Jinglog
(2 evaluări)
Preț: 1100.00 MDL

Puerh 179 pentru cunoscătorii de puerh shu puternic! Puerh shu de la Manhai, calitatea a 7-a a frunzelor (frunze mari cu o cantitate mică de muguri), comprimat în anul 2019 din recolta anului 2017. Puerh de la fabrica de ceai chineză Jing Lung. Aroma ceaiului uscat cu note evidente de prune și lemn. Infuzia de puerh 179 are o densitate medie, catifelată, nu devine încâlcită, cu o gamă largă de nuanțe de gust - se pot găsi sugestii de caramel, waffle, cremă, boabe de cafea arabică, dulceață de curmale. Are o dulceață plăcută și un postgust lung și delicat. Un ceai revigorant excelent pentru fiecare zi! Cea mai bună alternativă la cafeaua de dimineață, puerh shu poate fi băut și pe stomacul gol, dar nu și cafeaua și ceaiurile ușoare!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 8/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Anii de Aur Binda» de la Linzang, 357gr.

„Anii de Aur Binda” este un shen pu-erh tânăr și vesel de la Linzang. Este potrivit pentru ceaiul de...
800.00 MDL

Ceainic «XiaoLi», 600 ml.

Acesta este ceainicul nostru preferat de la furnizorul nostru preferat. Ea se numește Li, este o chi...
650.00 MDL

«Sihara», 50gr.

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe ...
95.00 MDL

«Darjeeling» (clasic negru),, 50gr.

„Darjeeling” este un ceai negru clasic, supranumit „șampania ceaiurilor”. Acest soi are caracteristi...
160.00 MDL