Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shu Puer Nan Jian Tuo Cha "Sfântul Phoenix", 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
375.00 MDL

Dacă ați crezut că Nan Jian, în plus și Phoenix, trebuie să fie neapărat Tulian, nu este așa. Districtul Nan Jian este mare și are loc pentru toată lumea. Și numirea asemănătoare cu un concurent norocos este o activitate preferată a chinezilor. Nu Abibas, desigur, dar ceva în genul acesta. Din fericire, ordinea în ceai este mult mai mare decât în ​​fabricația chineză. Se poate găsi ceai prost în China, dar va fi fie un ceai vrac anonim, fie o falsificare completă a unui ceai cunoscut (de exemplu, 7572 de la Menghai Da Yi). Dacă cineva și-a pus marca comercială, va fi responsabil în totalitate. Ei bine, materia primă în districtul Nan Jian este aproximativ similară. Și dintr-o materie primă bună se obține un ceai bun. În final - acest Pu'er - nu este rău. Rezistă la mai multe infuzii, nu are amărăciune, prospețimea și eficacitatea sunt la locul lor. Acum este sezonul și l-am băut alături de cireșe coapte proaspete. Foarte, foarte plăcut!

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Set Celadon "Gând", ceainic Xi ​​Shi + 4 boluri, 50gr.

Celadonul este o formă veche de ceramică chineză. Este caracterizată de o culoare distinctă a glazur...
800.00 MDL

"Medalion verde", 50gr.

Ceaiul special chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani, cu un aromă distinct...
140.00 MDL

Ceai "Menta Marocană", 50gr.

"Ceaiul de mentă marocană" este un ceai verde cu adaos de mentă de grădină. Are un gust și un aromă ...
90.00 MDL

"Templul Dragonului", 50gr.

Amestec natural de ceai verde chinezesc și iarbă de lămâie, cu adaos de petale de trandafir sudanez,...
85.00 MDL