Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shu Puer Zhuan Cha "7562" în frunze de bambus, 250gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
750.00 MDL

Rețeta clasică de la Menhai Da Yi nu a putut rămâne mult timp un secret. Era prea populară. În mod concret, acest cărămiziu a fost produs în Kunming la fabrica Yunxiu (润秀). Este un Pu-Erh solid, cu arome de lemn și nucă, potrivit pentru depozitare în pivniță. Nu căutați diversitate și subtilități de gust. Este moale, direct și ușor de înțeles. Potrivit pentru consumul zilnic.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2010
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Pasiune", 50gr.

"Passiunea" este un ceai negru din India. În buchetul său veți găsi bucăți de ananas, caise și petal...
140.00 MDL

"Templul Raiului Bingdao", 357gr.

Bindao sau Islandia - un sat vechi de ceai situat în districtul Shuangjiang. Este renumit pentru cea...
900.00 MDL

Haiwan «9978», 357gr.

Una dintre proverbele chinezești spune: "Ceaiul a început ca un medicament și a crescut până la a de...
1750.00 MDL

Ceai "Dark Dan Cong", 50gr.

Acesta este un oolong întunecat. Ca gust, amintește puțin de pu-erhul fermentat și ceaiul negru. În ...
190.00 MDL