Shu Puer Zhuan Cha «7562» în frunze de bambus, 250gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 750.00 MDL

Rețeta clasică de la Menhai Da Yi nu a putut rămâne mult timp un secret. Era prea populară. În mod concret, acest cărămiziu a fost produs în Kunming la fabrica Yunxiu (润秀). Este un Pu-Erh solid, cu arome de lemn și nucă, potrivit pentru depozitare în pivniță. Nu căutați diversitate și subtilități de gust. Este moale, direct și ușor de înțeles. Potrivit pentru consumul zilnic.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2010
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Сitrus and melon», 50gr.

Ceai verde chinezesc cu adaos de frunze de stevie, bucățele de căpșuni și petale de gălbenele....
100.00 MDL

Bol «Călugărul Vesel», 50 ml.

Bine ați venit în minunata lume a ceaiului cu bolul "Călugărul Vesel" de 50 ml! Acest bol nu este do...
180.00 MDL

«Golden Monkey», 50gr.

Ceaiul roșu unic "Maimuța de Aur" din provincia Yunnan se află printre cele mai bune zece ceaiuri ne...
170.00 MDL

Gong Mei «Ciocolată albă din Fuding», 100gr.

Nu este ciocolată, ci un Gong Mei presat — ceai alb chinezesc din provincia Fujian, orașul Fuding. M...
375.00 MDL