Shu Puer Cha Ji «Inelul puterii», 200gr.

Regiune: Yunnan, Menghai
(2 evaluări)
Indisponibil

"Inelul Puterii" - un Pu-Erh caracteristic și inflexibil de la fabrica de ceai Cha Ji. Acel ceai pe care îl cauți când îți dorești putere și profunzime, expresivitate și delicatețe. În el par să se întâlnească două elemente care te atrag și te pregătesc pentru o ceremonie de ceai armonioasă și plină de împlinire. La baza acestei rețete stă un amestec măestresc de două soiuri: Manhai, prima clasă (级), ca bază - 70% din amestec, și Mozyan Daya (大芽) - 30%. Prelucrarea delicată și corectă în fiecare etapă a permis dezvăluirea tuturor nobleții și gustului expresiv al ceaiului. Suntem siguri că "Inelul Puterii" cu siguranță îți va plăcea. Deocamdată, luăm în mâini un Pu-Erh de dimensiuni mici, cu o greutate de 200 de grame. Presarea moale, poroasă, texturată și plăcută la atingere este abundent presărată cu muguri de culoare roșcată și cărnoși. Uniformitatea materiei prime este plăcut surprinzătoare și te pregătește pentru o experiență plăcută de ceai. Și aroma frunzei uscate, expresivă, moale, suculentă, cu nuanțe de lemn și condimente, nu lasă indiferent. Buchetul ceaiului preparat este puternic și, în același timp, moale. Mai are și o textură plăcută, catifelată, corpul ceaiului este expresiv, iar nuanțele de condimente, scoarță de copac și rășină, nuci, ciocolată neagră și un pic de camfor sunt de asemenea prezente. Melodios, intens, delicios. Aroma este persistentă, densă, dulce-condimentată. Gustul este suculent, intens, dens și moderat intens, cu o plăcută echilibrare și postgust prelungit. În general, dacă căutați un ceai gustos, interesant și vibrant - avem soluția ideală pentru dorința voastră.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 8/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 8/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-15 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Yunnanul de aur», 50gr.

Este cultivat în provincia chineză de sud Yunnan, renumită pentru ceaiurile sale ușor fumate și deli...
175.00 MDL

Bol «Sânge de Dragon», 80 ml.

Bolul unic cu caneluri, fabricat folosind tehnologia tradițională de ceramică Jianzhan, reprezintă o...
400.00 MDL

Ceainic «Clopot și Liniște Lotus» DH-Ch001, 180 ml.

Ceainicul "Clopot și Liniște Lotus" DH-Ch001, cu o capacitate de 180 ml, vă invită să vă scufundați ...
1800.00 MDL

Ceainic Strict QH-TP04, 650 ml

Unul dintre cele mai elegante și rafinate ceainice pe care le avem. Sticla de borosilicat permite pl...
900.00 MDL