Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceainic Sama Doyo S-001, 430 ml.

Ceainicul Sama Doyo S-001, cu un volum de 430 ml, este o soluție excelentă pentru zilele aglomerate ...
700.00 MDL

Lao Bai Cha porționat cu flori de Zhizi, 5gr.

Zhizi (栀子), sau Gardenia Jasminoides, este cunoscută drept «gardenia regală». Aroma sa amintește de ...
30.00 MDL

«Kunming Tiger Roar», 357gr.

Puternic Shu. Materie primă din anul 2017, presată în 2022. Se infuzează ușor, prezintă muguri de fr...
1200.00 MDL

Ceainic Yixing «MeiLi Sishi», 250 ml.

Ceainicul Yixing «MeiLi Sishi» — întruparea clasicismului rafinat în miniatură. Forma sa rotundă «Si...
900.00 MDL