Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Puer ceai din frunze vrac, 50gr.

Ceaiul chinezesc special "Pu Erh" din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. Ceaiul are ...
250.00 MDL

Ceai din plante «Pentru Barbati», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pentru Barbati» este creat pentru a spori energia, vitalitatea și rezistența orga...
65.00 MDL

Longjing Cadou 2×25 g., 50gr.

Longjing Cadou 2×25 g — nu este doar un ceai, ci o întreagă poveste într-o cutie elegantă. În interi...
300.00 MDL

«Pocalul focului», 50gr.

Ceai negru «Pocalul focului» — este o băutură intensă, aromatică, creată pentru cei care apreciază g...
125.00 MDL