Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bol «Butucul Norocos», 50 ml.

Vă prezentăm minunatul bol "Butucul Norocos" cu o capacitate de 50 ml. Acest produs unic are forma u...
325.00 MDL

«Fibre de argint», Yin Hao Tuo Wan, 100gr.

"Fibre de argint" este un shen puer de la Yin Hao Tuo Wan, un producător din Lincang, cunoscut pentr...
375.00 MDL

Puer exclusiv «CHA DAO», 200gr.

Pentru prima dată - lansăm ceaiul Shu Pu-Erh - CHA DAO. Materie primă din anul 2020, selecționată cu...
450.00 MDL

Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr...
50.00 MDL