Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Shui Xian H1105, 50gr.

Un oolong extrem de aromat, cu o fermentare puternică, cultivat în provincia Fujian, în munții Wuyi....
210.00 MDL

Ceainic-infuzor Sama Doyo S-096, 600 ml.

Descoperiți ceainicul-infuzor Sama Doyo S-096 cu un volum de 600 ml – o alegere modernă și elegantă ...
750.00 MDL

«Aroma de opt ani de la Botanic», 357gr.

Snobii de ceai consideră că nu se poate bea Shen Pu-erh până când nu atinge vârsta de opt ani. Ei sp...
1150.00 MDL

Ceai din plante «Savoare», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Prăvălește» este o combinație florală minunată, în care se adună arome care pot f...
65.00 MDL