Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jing Long cu trandafir, 6gr.

Un amestec de Shu Puer clasic cu frunze și petale aromate de trandafir, prezentat într-un ambalaj po...
20.00 MDL

Ceașcă cu pereți dubli, 150 ml.

Oferiți-vă un moment de pură plăcere. Această ceașcă elegantă, cu volum de 150 ml — alegerea ideală ...
175.00 MDL

Ceai verde indian cu aromă de cocos, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în exotismul ceaiului verde indian cu aromă de cocos din regiunea Assam. Acest ceai de ...
85.00 MDL

Gaiwan «Munți Îndepărtați», porțelan alb 130 ml.

Gaiwan «Munți Îndepărtați» este întruchiparea liniștii și a meditației rafinate în ceai. Confecționa...
1000.00 MDL