Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Vârful muntelui», 100gr.

Shu puer „Vârful muntelui” este ceața personală de dimineață care învăluie vârfurile munților, trezi...
350.00 MDL

Ceai din plante «Frunze de Melisa», (30 pliculețe a câte 1 g), 30gr.

Ceaiul din plante «Frunze de Melisa» este o băutură răcoritoare și calmantă, care posedă proprietăți...
65.00 MDL

«Golden Snail», 50gr.

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips -...
175.00 MDL

Lungjing Cadou 2x25g, 50gr.

Lungjing Cadou 2×25 g — nu este doar un ceai, ci o întreagă poveste într-o cutie elegantă. În interi...
300.00 MDL