Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Frunze de Mentă», 40gr.

Ceaiul din plante «Frunze de Mentă» este o băutură răcoritoare care ajută la calmarea durerilor abdo...
55.00 MDL

Mate «Green», 50gr.

Băutura etnică sud-americană constă din frunzele mărunțite și uscate ale arborelui de yerba mate din...
150.00 MDL

«Tributul de Aur Bulan Shan», 357gr.

Shen Puer "Tributul de Aur Bulan Shan" din anul 2020 este o alegere rafinată pentru adevărații gurma...
900.00 MDL

«Emperors Green Tea», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc "pudră neagră" cu bucățele de portocală, papaya, cătină și petale de hibiscus...
110.00 MDL