Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «De Seara», (30 pliculețe a câte 1.5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «De Seara» este un amestec relaxant, creat special pentru cei care se confruntă cu...
65.00 MDL

Ou de Dragon cu Crin, 8gr.

Pentru cei care simt nostalgie față de «Game of Thrones», acest Shen Puer unic în formă de ou de dra...
50.00 MDL

Set Matcha Kit, 1gr.

Setul Matcha Kit este un set elegant pentru adevărații cunoscători ai ceaiului Matcha. În acest set ...
1250.00 MDL

Ceainic Yixing «Xi Shi Albă», 190 ml.

Ceainicul Yixing «Xi Shi Albă» — întruchiparea eleganței delicate într-o nuanță de porțelan-lapte. F...
900.00 MDL