Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pahar cu două pereți ChiKao «СК-165L», 350 ml.

Explorați eleganța și funcționalitatea cu paharul cu două pereți ChiKao СК-165L de 350 ml. Acest pah...
275.00 MDL

«Bai Lun Zhu», 6gr.

Ceaiul alb «Bai Lun Zhu» — o perlă demnă de o cupă imperială. Conform unei vechi legende chineze, ac...
50.00 MDL

Ceai Oolong «Opt Nemuritori», 50gr.

Acest oolong este o adevărată minune, menită să lumineze calea către o profundă înțelegere de sine, ...
225.00 MDL

«Yu Zhen Shan», 357gr.

Acesta este un film de acțiune de la marca de comerț Jin Lun. În rolul principal, Jean-Claude Shen P...
3000.00 MDL