Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jing Long №5, 200gr.

Un amestec interesant. Pu-erh-ul este compus din 70% materie primă din anul 2020 și 30% din anul 201...
550.00 MDL

Jin Lun «Inimioară», minituo, 6gr.

Shu Puer "Jin Lun Inimioară" - minituo-uri cu un aspect încântător în forma de inimă, care ascunde î...
20.00 MDL

Bolul Epocii Vechi «Japonia», DH-P004, 60ml.

Bolul "Epoci Vechi - Japonia" cu o capacitate de 60 ml este o adevărată minune, creată de un meșter ...
350.00 MDL

Jing Long cu crizantemă galbenă, 6gr.

Shu Puer de la fabrica Jing Long este un ceai puternic și intens, ale cărui note tradiționale pământ...
20.00 MDL