Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Green fleece from Esteri gardens», 50gr.

Ceaiul verde de la meșterii georgieni din grădinile Etskhori. Un ceai surprinzător de bun. Amintește...
160.00 MDL

«Alpine meadow», 50gr.

"Prado alpin" este un amestec natural de flori de mușețel alpin și lemongrass, completat de mentă și...
90.00 MDL

To Cha «Fructul celor doi dragoni», 100gr.

Uitați-vă atent! Ambalajul a fost făcut asemănător cu cel de la Tulîn :-) Pentru un iubitor de ceai ...
325.00 MDL

«Ivan-Ceai», 50gr.

Ce este Ivan-ceai Ivan ceai, cunoscut și ca ceai de fireweed, s-a dovedit a fi una dintre cele mai ...
150.00 MDL