Shu Puer «Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1000.00 MDL

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va putea face un ceai decent din bețe, dar este mai ușor și mai gustos să faci asta dintr-un bun maocha. Acesta este exact cazul de față. Un bun meșteșugar + bună materie primă = un Pu-erh solid. Băutură gustoasă, revigorantă, pentru fiecare zi.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Te Guan Yin «Ia-l cu tine», 6gr.

Descoperiți ceaiul Te Guan Yin „Ia-l cu tine” – o adevărată plăcere care va fi întotdeauna cu voi. A...
50.00 MDL

«Набор золотых кирпичей», 25gr.

"Набор золотых кирпичей" – это четыре мини-кирпичика Шу Пуэра весом по 25 граммов. Практичное решени...
150.00 MDL

«Orhideea», Jinmai, 250gr.

Sheng Pu-erh «Orhideea» din Jinmai — o cărămidă de 250 de grame a liniştii, căldurii şi seninătăţii ...
750.00 MDL

Rooibos «Red Cherry», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Vișina roșu" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de căpșu...
150.00 MDL