Shu Puer «Picior de Crab», 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 1600.00 MDL

Shu Puer „Picior de Crab”, cu o greutate de 357 de grame, reprezintă o combinație unică între cultura chineză a ceaiului și biologia naturală. Acest ceai și-a primit numele neobișnuit datorită adăugării Pan Se Jiao, sau „Picioare de Crab”, care sunt lăstarii unei liane-parazit ce cresc exclusiv pe arborii de ceai. Chiar și Shen Nong, celebrul maestru al ceaiului, le-a menționat în tratatul său. Interesant este că, încă din antichitate, înțelepții daoisti foloseau infuzia lăstarilor de Pan Se Jiao ca un remediu medicinal. Cu toate acestea, adevărata descoperire a avut loc când aceste picioare de crab au fost adăugate pentru prima dată în puer. Acest lucru a dus la rezultate neașteptate – gustul ceaiului a dobândit noi nuanțe, iar aroma a devenit mai plină și mai intensă. S-a dovedit că „Picioarele de Crab” joacă rolul unui catalizator pentru puer, îmbunătățindu-i calitățile gustative. În 2018, maeștrii din China au creat un amestec remarcabil, combinând puerul și Piciorul de Crab. Rezultatul a fost un ceai cu un gust cu adevărat excepțional. Unii au observat că puerul cu adăugare de Picior de Crab pare să fie mai revigorant, deși, desigur, acest lucru poate fi și rezultatul autosugestiei. În general, întrebarea dacă efectul a fost cu adevărat mai puternic rămâne la discreția dumneavoastră. Vă invităm să încercați acest ceai unic și să împărtășiți impresiile dvs. Poate veți observa și dvs. efectul special revigorant pe care îl aduce puerului adăugarea de „Picioare de Crab”.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2018
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Melodia ninsorii abundente», 357gr.

Acest puer, cu un nume plin de simbolism, este un ceai serios și contemplativ. Este fabricat din mat...
1350.00 MDL

Bulangshan «Armonia apei», 357gr.

Acest Sheng tânăr, dar deja serios, este produs în Manhai la fabrica Bulangshan Gu Men, care înseamn...
950.00 MDL

«Guntin Yi Hengxian Chun Pin», 357gr.

În antichitate, Puer era larg cunoscut, dar calitatea sa nu putea fi comparată cu cea a puerului reg...
1300.00 MDL

Ceai de flori «Trandafir de aur», 50gr.

Bobocii de trandafir chinezesc - o băutură excelentă în sine și cel mai popular aditiv pentru ceai d...
175.00 MDL