Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr-un proces de fermentație, transformându-se în shu puer. Apoi frunzele sunt plasate în interiorul unei tulpini tinere de bambus și sunt încălzite pe cărbuni. În timpul încălzirii, sucul de bambus pătrunde în ceai, inițiind a doua etapă de fermentație. După finalizarea procesului, bambusul este uscat cu grijă pentru a opri fermentația și este ambalat elegant. Includerea bambusului în procesul de păstrare a puerului nu este întâmplătoare: în apropierea sa, ceaiul se îmbogățește cu nuanțe de gust unice. Puerul absoarbe dulceața suculentă a bambusului, devenind mai delicat, mai dulce și dobândind un parfum mai intens.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

«Golden Monkey», 50gr.

Ceaiul roșu unic "Maimuța de Aur" din provincia Yunnan se află printre cele mai bune zece ceaiuri ne...
175.00 MDL

«Gua Feng Zhai», 357gr.

Gua Feng Zhai - cel mai îndepărtat sat din provincia Yunnan. Aproape de granița cu Laos. Electricita...
900.00 MDL

Pungă cadou pentru pu-erh

Păstrarea ceaiului nu este doar o chestiune de gust, ci și de calitate. Pu-erh, la fel ca orice alt ...
100.00 MDL

«Seri ucrainene», 50gr.

Ceaiul de plante «Seri ucrainene» — este o călătorie aromatică în atmosfera tradițiilor populare, a ...
150.00 MDL