Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 50.00 MDL

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr-un proces de fermentație, transformându-se în shu puer. Apoi frunzele sunt plasate în interiorul unei tulpini tinere de bambus și sunt încălzite pe cărbuni. În timpul încălzirii, sucul de bambus pătrunde în ceai, inițiind a doua etapă de fermentație. După finalizarea procesului, bambusul este uscat cu grijă pentru a opri fermentația și este ambalat elegant. Includerea bambusului în procesul de păstrare a puerului nu este întâmplătoare: în apropierea sa, ceaiul se îmbogățește cu nuanțe de gust unice. Puerul absoarbe dulceața suculentă a bambusului, devenind mai delicat, mai dulce și dobândind un parfum mai intens.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Termos Easy Travel 1000 ml, oțel inoxidabil

Termos din oțel inoxidabil premium 18/10, cu înălțimea de 32.2 cm, are o capacitate de 1000 ml. Gara...
500.00 MDL

Mix de fructe «Livada de cirese», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu bucăți de măceșe, mere și cireșe, coajă de portoca...
90.00 MDL

Bol Yixing, 25 ml.

Cel mai dificil lucru în alegerea unui bol online este să înțelegi dimensiunea reală a acestuia. Ace...
100.00 MDL

«Primăvara Devreme în Munții Yu», 357gr.

Acest ceai minunat a fost cules pe muntele Yu la începutul primăverii, când natura abia se trezește ...
1200.00 MDL