Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr-un proces de fermentație, transformându-se în shu puer. Apoi frunzele sunt plasate în interiorul unei tulpini tinere de bambus și sunt încălzite pe cărbuni. În timpul încălzirii, sucul de bambus pătrunde în ceai, inițiind a doua etapă de fermentație. După finalizarea procesului, bambusul este uscat cu grijă pentru a opri fermentația și este ambalat elegant. Includerea bambusului în procesul de păstrare a puerului nu este întâmplătoare: în apropierea sa, ceaiul se îmbogățește cu nuanțe de gust unice. Puerul absoarbe dulceața suculentă a bambusului, devenind mai delicat, mai dulce și dobândind un parfum mai intens.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Milk Oolong (oolong cu lapte), 50gr.

Milk Oolong este un sortiment unic de ceai chinezesc, care cucereste prin gustul său delicat, cremos...
250.00 MDL

«Calul și dragonul», 357gr.

Shu puer "Calul și dragonul" nu este doar un ceai excepțional, ci și o parte a istoriei și culturii ...
1450.00 MDL

Chaban «Diamant Negru», Bambus/melamin, 32.5x23.5x3 cm.

Chabanul este un element important al ceremoniei ceaiului, ajutând la menținerea curățeniei și organ...
1000.00 MDL

Cha Hai Samadoyo LV01A-500 «Degustatorul de Ceai», 500 ml.

Cha Hai Samadoyo LV01A-500, cu o capacitate de 500 ml, este un accesoriu stilat și funcțional pentru...
750.00 MDL