Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr-un proces de fermentație, transformându-se în shu puer. Apoi frunzele sunt plasate în interiorul unei tulpini tinere de bambus și sunt încălzite pe cărbuni. În timpul încălzirii, sucul de bambus pătrunde în ceai, inițiind a doua etapă de fermentație. După finalizarea procesului, bambusul este uscat cu grijă pentru a opri fermentația și este ambalat elegant. Includerea bambusului în procesul de păstrare a puerului nu este întâmplătoare: în apropierea sa, ceaiul se îmbogățește cu nuanțe de gust unice. Puerul absoarbe dulceața suculentă a bambusului, devenind mai delicat, mai dulce și dobândind un parfum mai intens.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Chahai, porțelan alb, 220 ml.

Acest chahai din porțelan alb se remarcă prin designul său minimalist, păstrând totodată eleganța pr...
750.00 MDL

«Blooming Sakura», 50gr.

Sencha verde cu flori de iasomie, petale de floarea-soarelui și aromă de sâmbure de cireș. Proprietă...
110.00 MDL

Suvenir Shen Puer, 301gr.

Aprecierea calităților gustative ale acestui Puer poate fi o provocare. Valoarea sa nu constă doar î...
750.00 MDL

Jin Lun «Yu Shan», mini-tuo, 7gr.

Shen Puer "Yu Shan" de la Jin Lun: prima mea întâlnire cu acest ceai minunat a început cu un mini-tu...
20.00 MDL