Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr-un proces de fermentație, transformându-se în shu puer. Apoi frunzele sunt plasate în interiorul unei tulpini tinere de bambus și sunt încălzite pe cărbuni. În timpul încălzirii, sucul de bambus pătrunde în ceai, inițiind a doua etapă de fermentație. După finalizarea procesului, bambusul este uscat cu grijă pentru a opri fermentația și este ambalat elegant. Includerea bambusului în procesul de păstrare a puerului nu este întâmplătoare: în apropierea sa, ceaiul se îmbogățește cu nuanțe de gust unice. Puerul absoarbe dulceața suculentă a bambusului, devenind mai delicat, mai dulce și dobândind un parfum mai intens.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Ceainic Bonston «Magneto», 500 ml.

Nu ne oprim din a surprinde și a fi surprinși! O nouă apariție de la Bonston. Capac magnetic! Pur și...
1150.00 MDL

Ceai din plante «Siluet Plus», 50gr.

Ceaiul din plante «Siluet Plus» este partenerul ideal pe drumul către obținerea unei siluete zvelte ...
55.00 MDL

Bol din lut Yixing «Sigiliul Dragonului», 80 ml.

Bolul din lut Yixing «Sigiliul Dragonului» cu o capacitate de 80 ml – este un adevărat exemplu de mă...
350.00 MDL

Ceainic infuzor Bonston «Rotire-Mișcare», 500 ml.

Bonston impresionează din nou! După tehnologia impresionantă cu capac magnetic din modelul «Magneto»...
1400.00 MDL