Shu Puer în tulpină de bambus, 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Shu Puer în tulpină de bambus este un ceai cu o fermentare dublă unică. Inițial, ceaiul trece printr-un proces de fermentație, transformându-se în shu puer. Apoi frunzele sunt plasate în interiorul unei tulpini tinere de bambus și sunt încălzite pe cărbuni. În timpul încălzirii, sucul de bambus pătrunde în ceai, inițiind a doua etapă de fermentație. După finalizarea procesului, bambusul este uscat cu grijă pentru a opri fermentația și este ambalat elegant. Includerea bambusului în procesul de păstrare a puerului nu este întâmplătoare: în apropierea sa, ceaiul se îmbogățește cu nuanțe de gust unice. Puerul absoarbe dulceața suculentă a bambusului, devenind mai delicat, mai dulce și dobândind un parfum mai intens.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Ceai de fructe «Catifea violetă», 50gr.

Ceaiul de fructe «Catifea violetă» este o simfonie aromată, creată din struguri, păducel, karkade și...
160.00 MDL

Prieten de ceai «Elefănțel»

Prietenul de ceai «Elefănțel» nu este doar o figurină, ci un păstrător al confortului și al înțelepc...
250.00 MDL

Ceai de fructe «Pepene galben cu miere», 50gr.

Ceaiul de fructe «Pepene galben cu miere» este o băutură delicată și răcoritoare, în care se întâlne...
160.00 MDL

«Cornflower», 50gr.

Amestec de ceai negru chinezesc OP și BOP1 cu adaos de inimioare de zahăr roșu, petale de gălbenele ...
125.00 MDL