Shu Puer «Chu Hua Tian Wang Xin», 100gr.

Regiune: China
(11 evaluări)
Preț: 450.00 MDL

Shu Puer "Chu Hua Tian Wang Xin" este un ceai chinezesc Puer rafinat, presat în forma de "cuiburi de rândunică". Acest ceai, recoltat în provincia Yunnan, este fabricat din frunzele arborilor de ceai Dai Xeh înalți. Puer se distinge printr-o compoziție unică de frunze mari și un gust caracteristic pământos. În China, este cunoscut din secolul al XII-lea și este apreciat pentru calitățile sale speciale. Gradul de fermentație al acestui ceai este de 60-65%, motiv pentru care este uneori clasificat ca ceai albastru sau negru.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Rooibos «Kalahari», 50gr.

Băutura etnică sud-africană "Rooibos Kalahari" este un rooibos clasic cu adaos de ceai verde, lapach...
125.00 MDL

«Asia misterioasă», 50gr.

Ceaiul negru cu coajă de portocală și bucăți de ghimbir. Acest ceai tonifiant și antioxidant vă va o...
85.00 MDL

Earl Grey «Engleză», 50gr.

Știați că conform unei legende, faimosul sortiment de ceai "Earl Grey" a apărut accidental? În anul ...
130.00 MDL

Ceai «Oolong cu căpșuni», 50gr.

Căpșunile sunt cele mai delicioase fructe. De aceea am așteptat cu nerăbdare acest oolong. Și nu deg...
200.00 MDL