Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai alb "Mama Guanyin Taimushan", 350gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
1250.00 MDL

Shou Mei din rezervația naturală Taimushan este întotdeauna o sărbătoare. O sărbătoare a gustului pur, aromei și libertății de pesticide și erbicide! Un ceai foarte echilibrat, cu note de miere și flori. Am chiar auzit niște ierburi medicinale. Un ceai minunat.

Caracteristici

  • Intensitate: 1/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul alb (Bai Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul alb chinezesc, cunoscut și pentru notele sale delicate și proaspete de gust, este una dintre cele mai valoroase tipuri de ceai din lume. Se caracterizează printr-un gust luminos, curat și un parfum, precum și prin conținutul de multe substanțe benefice. Prepararea corectă a ceaiului alb joacă un rol important în păstrarea calității și gustului său, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Utilizarea apei de calitate slabă poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului alb, precum și să reducă valoarea acestuia. Este ideal să se utilizeze apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. Nu se recomandă utilizarea apei care conține un exces de minerale, clor, deoarece acestea pot influența puternic gustul și aroma ceaiului. Ceaiul alb necesită o abordare specială, așa că vă recomandăm să urmați următoarele reguli (se referă la prepararea ceaiului prin metoda turnării):

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-80 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În cele din urmă, prepararea corectă a ceaiului alb chinezesc nu numai că garantează gustul său luminos și proaspăt, aroma și beneficiile maxime pentru sănătate, dar necesită și o alegere și utilizare corectă a apei. Utilizarea apei de calitate cu temperatura optimă este un factor important pentru a obține cele mai bune rezultate în prepararea ceaiului alb chinezesc. Dacă aveți întrebări suplimentare, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Set Celadon "Gând", ceainic Xi ​​Shi + 4 boluri, 50gr.

Celadonul este o formă veche de ceramică chineză. Este caracterizată de o culoare distinctă a glazur...
800.00 MDL

"Dansul îngerilor", 50gr.

Amestec de ceai negru și ceai verde cu adaos de fructe de zmeură, coacăze roșii, soc și bucăți de vi...
90.00 MDL

Wu Xing "Pământ", 200gr.

Aspectul exterior - un ambalaj îngrijit și frumos, cu o greutate de 200 de grame. Presarea este dest...
400.00 MDL

Jing Long "Trei Pagode", 357gr.

În frumoasa comitatul Dali din provincia Yunnan se află o excelentă fabrică numită San Ta. Aceasta e...
850.00 MDL