Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai alb Bai Mu Dan "Frunza albă", 8gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
35.00 MDL

"White Leaf" Bai Mu Dan este un ceai alb de înaltă calitate, caracterizat de aroma sa delicată, gustul ușor și infuzia transparentă. Este fabricat din frunze tinere și delicate de ceai, care sunt culese manual și uscate cu grijă la soare. Procesul de producție al acestui ceai alb păstrează în mod maxim proprietățile naturale ale frunzelor și permite menținerea antioxidanților și mineralelor valoroase, benefice pentru sănătatea umană. Caracteristica distinctivă a "White Leaf" Bai Mu Dan este ambalarea sa originală - ceaiul este presat sub forma unei frunze cu o greutate de 8 grame. Aceasta îl face foarte convenabil pentru depozitare și utilizare. Datorită acestui tip de ambalaj, ceaiul își păstrează prospețimea și aroma pe termen lung, permițându-vă să vă bucurați de fiecare ceașcă a acestei băuturi unice.

Caracteristici

  • Intensitate: 1/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul alb (Bai Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul alb chinezesc, cunoscut și pentru notele sale delicate și proaspete de gust, este una dintre cele mai valoroase tipuri de ceai din lume. Se caracterizează printr-un gust luminos, curat și un parfum, precum și prin conținutul de multe substanțe benefice. Prepararea corectă a ceaiului alb joacă un rol important în păstrarea calității și gustului său, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Utilizarea apei de calitate slabă poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului alb, precum și să reducă valoarea acestuia. Este ideal să se utilizeze apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. Nu se recomandă utilizarea apei care conține un exces de minerale, clor, deoarece acestea pot influența puternic gustul și aroma ceaiului. Ceaiul alb necesită o abordare specială, așa că vă recomandăm să urmați următoarele reguli (se referă la prepararea ceaiului prin metoda turnării):

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În cele din urmă, prepararea corectă a ceaiului alb chinezesc nu numai că garantează gustul său luminos și proaspăt, aroma și beneficiile maxime pentru sănătate, dar necesită și o alegere și utilizare corectă a apei. Utilizarea apei de calitate cu temperatura optimă este un factor important pentru a obține cele mai bune rezultate în prepararea ceaiului alb chinezesc. Dacă aveți întrebări suplimentare, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Praf de pușcă verde", 50gr.

Ceaiul verde din Ceilalalt Ceylon, rulat sub formă de bile. La infuzare, creează impresia unui "expl...
90.00 MDL

Xia Guan "Jia Ji", 100gr.

Cel mai strălucitor reprezentant al conglomeratului de ceai Xiang Guan. În acest Pu'er, se regăsește...
400.00 MDL

"Elefantul din Feng Zhai", 357gr.

Xishuangbanna este cea mai iubită de elefanții chinezi. Le place să se plimbe pe ea din Myanmar prin...
1500.00 MDL

"Perle verzi Shun Mi", 50gr.

Ceaiul de frunze întregi selectat din China, a cărui frunze amintesc de sprâncenele delicate ale une...
90.00 MDL