Shu Puer To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Indisponibil

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se află amestecul de materii prime din două regiuni ale provinciei Yunnan - Manku și Jangchena. Infuzia: de culoare maro deschis cu nuanțe roșiatice; Aroma: de fructe uscate și ierburi de câmp; Gustul: dens, catifelat, erbaceu, cu note dulci și ușor condimentate de "ghimbir".

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Jing Long cu trandafir, 6gr.

Un amestec de Shu Puer clasic cu frunze și petale aromate de trandafir, prezentat într-un ambalaj po...
20.00 MDL

«Extravaganza», 50gr.

Ceaiul chinezesc Sencha, care conține mugur de ceai, cu adaos de petale de trandafir și de malvă alb...
125.00 MDL

Rooibos «Caramel», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Caramel" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de nucă de m...
150.00 MDL

«Pădurea primitivă misterioasă», Xishuangbanna, 357gr.

Sheng Pu-erh «Pădurea primitivă misterioasă» — este o călătorie în inima Xishuangbanna, acolo unde a...
950.00 MDL