Shu Puer To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 300.00 MDL

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se află amestecul de materii prime din două regiuni ale provinciei Yunnan - Manku și Jangchena. Infuzia: de culoare maro deschis cu nuanțe roșiatice; Aroma: de fructe uscate și ierburi de câmp; Gustul: dens, catifelat, erbaceu, cu note dulci și ușor condimentate de "ghimbir".

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Golden Snail», 50gr.

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips -...
170.00 MDL

«Anii de Aur Binda» de la Linzang, 357gr.

„Anii de Aur Binda” este un shen pu-erh tânăr și vesel de la Linzang. Este potrivit pentru ceaiul de...
800.00 MDL

«Golden Dragon», 5gr.

Dacă căutați ceva special pentru ceaiul dvs., atunci «Dragonul de Aur» este exact ceea ce aveți nevo...
25.00 MDL

Termos din oțel inoxidabil «Easy Travel», 500 ml.

Termosul «Easy Travel», realizat din oțel inoxidabil, cu un volum de 500 ml și o înălțime de 24,5 cm...
425.00 MDL