Shu Puer To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 300.00 MDL

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se află amestecul de materii prime din două regiuni ale provinciei Yunnan - Manku și Jangchena. Infuzia: de culoare maro deschis cu nuanțe roșiatice; Aroma: de fructe uscate și ierburi de câmp; Gustul: dens, catifelat, erbaceu, cu note dulci și ușor condimentate de "ghimbir".

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bol «Pasărea-Cețoasă», 100 ml.

Vă prezint bolul «Pasărea-Cețoasă» cu o capacitate de 100 ml. Dacă, la fel ca mine, nu puteți rezist...
300.00 MDL

Ceai albastru thailandez «Anchan», 50gr.

Anchan, cunoscut și sub numele de ceai albastru, sunt boboci uscați ai lianei erbacee Clitoria terna...
180.00 MDL

Rooibos «Caramel», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Caramel" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de nucă de m...
150.00 MDL

«Medalion verde», 50gr.

Ceaiul special chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani, cu un aromă distinct...
140.00 MDL