Shu Puer To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 300.00 MDL

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se află amestecul de materii prime din două regiuni ale provinciei Yunnan - Manku și Jangchena. Infuzia: de culoare maro deschis cu nuanțe roșiatice; Aroma: de fructe uscate și ierburi de câmp; Gustul: dens, catifelat, erbaceu, cu note dulci și ușor condimentate de "ghimbir".

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Lemongrass», 50gr.

Lemongrass (iarba de lămâie sau sorgo de lămâie) este una dintre cele mai populare băuturi revigoran...
80.00 MDL

«Tango Mango», 50gr.

Amestecul de ceai negru și verde din Vietnam FTGFOP cu mugur de ceai. Ceaiul „Tango Mango” conține p...
95.00 MDL

«Darjeeling», 50gr.

„Darjeeling” este un ceai negru clasic, supranumit „șampania ceaiurilor”. Acest soi are caracteristi...
160.00 MDL

Set de cești cu pereți dubli, 250 ml.

Scufundați-vă în lumea plăcerii autentice cu setul de cești cu pereți dubli. Acest set include două ...
425.00 MDL