Shu Puer Cha Ji «Începutul», 200gr.

Regiune: Yunnan, Menghai
(5 evaluări)
Indisponibil

"Începutul" - un Pu-Erh impecabil de la fabrica Cha Ji. Este una dintre ale noastre preferate și o perlă demnă de colecție. Totul este perfect în acest ceai - materia primă, prelucrarea sa, aroma, gustul, postgustul și starea de ceai. Pentru a-l crea, meșterii au selectat materie primă din soiurile Manhai Tea Zi și Bulangshan No.1. Proportiile perfect echilibrate ale celei mai bune materii prime din cele două regiuni au creat un gust uimitor, memorabil încă de la prima înghițitură. Aspectul ceaiului este o ambalare îngrijită, cu o greutate de 200 g, formată din multe muguri de ceai și frunze carnoase și frumoase. Presarea este destul de ușoară, ceaiul se desface ușor cu mâinile în mici bucle. La rupere, materia primă este uniformă, frumoasă, fără obiecte străine. Aroma frunzelor uscate este delicată, expresivă, subtilă, cu nuanțe de coajă uscată, condimente și ciocolată neagră. Buchetul ceaiului preparat este sobru, curat, expresiv, suculent, surprinzând prin caracterul și adâncimea sa. Stilul recognoscibil Manhai se împletește într-un mod interesant și armonios cu carisma Bulangshan, formând un gust și o aromă incredibilă, curată, bogată și puternică. Postgustul persistă mult timp cu nuanțe calde, cu o ușoară amărăciune și dulceață delicată. Un ceai excelent pentru ceremoniile tale de ceai relaxante de zi cu zi. Este un ceai lipsit de pretenții, ușor de înțeles încă de la prima înghițitură, potrivit pentru cei care apreciază în primul rând un gust bun și un efect expresiv și plăcut. Încălzește plăcut, îți umple de energie, îți proaspătă percepția și te pregătește perfect pentru muncă.

Caracteristici

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 8/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 5-15 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Albastru Menghai» de la Botanic, 100gr.

„Albastru Menghai” este un shen pu-erh tânăr, luminos și plăcut de la Botanic, creat în 2020. Acest ...
350.00 MDL

«Bujor de Sichuan», 200gr.

Pionul din Sichuan este o subspecie specială de pioni arboreți. Descrierea diferențelor biologice în...
700.00 MDL

Lâna Neagră din Grădinile Ezteri, 50gr.

În Georgia există trei tipuri de producători de ceai. Primii folosesc metoda de recoltare în formă d...
160.00 MDL

«Cha Dao» Ochiul Phoenix-ului , 50gr.

Acest ceai este recoltat la începutul primăverii în zone înalte de munte. Frunzele tinere și de cali...
300.00 MDL