Ceai alb «Trei giuvaeruri», San Bao, 1gr.

Regiune: Китай Фуцзянь
(1 evaluare)
Preț: 60.00 MDL

Sub un nume atât de sonor, trebuie să se ascundă ceva la fel de impresionant. Dar nu putem să ascundem o astfel de comoară, desigur. În termeni simpli, este vorba despre ceaiul alb "Bai Mu Dan" în coajă de mandarină "Chen Pi" cu adăugarea tulpinilor de orez. O combinație neașteptată, nu-i așa? Dar ce este "San Bao"? San Bao este nimic altceva decât versiunea chineză a Tri-Ratna (cele trei comori ale doctrinei budiste). San Bao include: - Buddha - Dharma (învățătura lui Buddha) - și Sangha - ordinul monastic al budismului. Refugiu Toate cele trei obiecte alcătuiesc Refugiul budistilor.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul alb (Bai Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 70-75 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 10-15 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai GABA (de munte, negru), 50gr.

Chaiul GABA de referință este cultivat în munții Alishan, la o altitudine de 1.200 de metri. Recolta...
350.00 MDL

«Red from Yi Wu», 100gr.

Descoperiți clasicul Dian Hong – o adevărată încarnare a calității și tradițiilor. Acest ceai combin...
375.00 MDL

«Black Emperors Tea», 50gr.

Ceai negru chinezesc cu frunze mari, coajă de portocală, bucăți de cătină, papaya și flori de hibisc...
95.00 MDL

Shui Xian din munții Wuyi, 9gr.

Shui Xian din munții Wuyi — este un oolong stâncos cu personalitate, în care ecoul peisajelor stânco...
60.00 MDL