Ceai alb «Trei giuvaeruri», San Bao, 1gr.

Regiune: Китай Фуцзянь
(1 evaluare)
60.00 MDL

Sub un nume atât de sonor, trebuie să se ascundă ceva la fel de impresionant. Dar nu putem să ascundem o astfel de comoară, desigur. În termeni simpli, este vorba despre ceaiul alb "Bai Mu Dan" în coajă de mandarină "Chen Pi" cu adăugarea tulpinilor de orez. O combinație neașteptată, nu-i așa? Dar ce este "San Bao"? San Bao este nimic altceva decât versiunea chineză a Tri-Ratna (cele trei comori ale doctrinei budiste). San Bao include: - Buddha - Dharma (învățătura lui Buddha) - și Sangha - ordinul monastic al budismului. Refugiu Toate cele trei obiecte alcătuiesc Refugiul budistilor.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul alb (Bai Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul alb chinezesc, cunoscut și pentru notele sale delicate și proaspete de gust, este una dintre cele mai valoroase tipuri de ceai din lume. Se caracterizează printr-un gust luminos, curat și un parfum, precum și prin conținutul de multe substanțe benefice. Prepararea corectă a ceaiului alb joacă un rol important în păstrarea calității și gustului său, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Utilizarea apei de calitate slabă poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului alb, precum și să reducă valoarea acestuia. Este ideal să se utilizeze apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. Nu se recomandă utilizarea apei care conține un exces de minerale, clor, deoarece acestea pot influența puternic gustul și aroma ceaiului. Ceaiul alb necesită o abordare specială, așa că vă recomandăm să urmați următoarele reguli (se referă la prepararea ceaiului prin metoda turnării):

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 70-75 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 10-15 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În cele din urmă, prepararea corectă a ceaiului alb chinezesc nu numai că garantează gustul său luminos și proaspăt, aroma și beneficiile maxime pentru sănătate, dar necesită și o alegere și utilizare corectă a apei. Utilizarea apei de calitate cu temperatura optimă este un factor important pentru a obține cele mai bune rezultate în prepararea ceaiului alb chinezesc. Dacă aveți întrebări suplimentare, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Горная река, заглушающая тигриный рев», 357gr.

Шен пуэр "Горная река, заглушающая тигриный рев", весом 357 грамм, представляет собой молодой и свеж...
1250.00 MDL

«Красный петух с розового дерева», 50gr.

Красный чай "Красный петух с розового дерева", весом 50 грамм, - это замечательный представитель Дян...
200.00 MDL

Банка для хранения чая или кофе Fresh, 1150 мл., 1gr.

Сохраняйте свои любимые сорта чая или кофе в просторной круглой банке Fresh. Эта большая стеклянная ...
285.00 MDL

Кофе Cagliari «Ирландский крем», 250gr.

Кофе Cagliari "Ирландский крем" - это настоящая находка для ценителей ирландского кремового ликера, ...
225.00 MDL