Ceai alb Bai Mu Dan (Bujor alb) «Waffle», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
750.00 MDL

Înțeleg că presarea îmbunătățește calitatea ceaiului, este mai ușor de transportat și depozitat, ocupă mai puțin spațiu. Dar să-l rupi... E o problemă veșnică. Găsește un cui sau un cuțit. El este din nou la muncă. Haide să îl rupem în mod obișnuit... Acum nu mai e o problemă. Chinezii înțelepți au creat o formă de presare astfel încât să fie ușor să-l rupi cu mâinile. Exact în bucățele porționate! Am ales intenționat să nu îl desprindem, pentru ca tu să te bucuri de această plăcere! Un ceai alb superb.

Caracteristici

  • Intensitate: 1/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul alb (Bai Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-80 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Cană-infuzor S-050, 500 ml.

Descoperiți farmecul clasicului cu cana-infuzor S-050 de 500 ml. Inspirat de cuvintele Coco Chanel -...
600.00 MDL

Boboci Albi Antici (Gu Ya Bao), 357gr.

Shen Puer "Boboci Albi Antici" (Gu Ya Bao), cu greutatea de 357 de grame, este un tip special de pue...
1100.00 MDL

«Shen Shan Lau Shu», 100gr.

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită pe...
350.00 MDL

«Cha Dao» Ochiul Phoenix-ului , 50gr.

Acest ceai este recoltat la începutul primăverii în zone înalte de munte. Frunzele tinere și de cali...
300.00 MDL