Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai alb Bai Mu Dan (Bujor alb) "Waffle", 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
750.00 MDL

Înțeleg că presarea îmbunătățește calitatea ceaiului, este mai ușor de transportat și depozitat, ocupă mai puțin spațiu. Dar să-l rupi... E o problemă veșnică. Găsește un cui sau un cuțit. El este din nou la muncă. Haide să îl rupem în mod obișnuit... Acum nu mai e o problemă. Chinezii înțelepți au creat o formă de presare astfel încât să fie ușor să-l rupi cu mâinile. Exact în bucățele porționate! Am ales intenționat să nu îl desprindem, pentru ca tu să te bucuri de această plăcere! Un ceai alb superb.

Caracteristici

  • Intensitate: 1/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul alb (Bai Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul alb chinezesc, cunoscut și pentru notele sale delicate și proaspete de gust, este una dintre cele mai valoroase tipuri de ceai din lume. Se caracterizează printr-un gust luminos, curat și un parfum, precum și prin conținutul de multe substanțe benefice. Prepararea corectă a ceaiului alb joacă un rol important în păstrarea calității și gustului său, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Utilizarea apei de calitate slabă poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului alb, precum și să reducă valoarea acestuia. Este ideal să se utilizeze apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. Nu se recomandă utilizarea apei care conține un exces de minerale, clor, deoarece acestea pot influența puternic gustul și aroma ceaiului. Ceaiul alb necesită o abordare specială, așa că vă recomandăm să urmați următoarele reguli (se referă la prepararea ceaiului prin metoda turnării):

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-80 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În cele din urmă, prepararea corectă a ceaiului alb chinezesc nu numai că garantează gustul său luminos și proaspăt, aroma și beneficiile maxime pentru sănătate, dar necesită și o alegere și utilizare corectă a apei. Utilizarea apei de calitate cu temperatura optimă este un factor important pentru a obține cele mai bune rezultate în prepararea ceaiului alb chinezesc. Dacă aveți întrebări suplimentare, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Gaiwan Hammered Glass+ceramic, 150 ml., 0gr.

Gaiwan-ul mega pentru adevărații cunoscători. Tehnologia "hammered glass" (sticlă ciocănită) este o ...
650.00 MDL

"Extravaganță", 50gr.

Ceaiul "Feeria" este un ceai negru cu bucăți de papaya, ananas, căpșuni, petale de flori de malvă și...
110.00 MDL

Boabe de cacao măcinate "Ecuador Buena Fe Violeta Small", 227gr.

Boabele de cacao măcinate reprezintă o dezvoltare nouă și unică. În opoziție cu pudra de cacao, obți...
400.00 MDL

Ceai cu ghimbir, 50gr.

Ceaiul negru cu bucăți de ghimbir are un gust ușor condimentat care se împletește cu nuanțele nobile...
65.00 MDL